کد خبر: 4312727
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵
نماینده ولی فقیه در استان سمنان بیان کرد

ضرورت عمق‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی

حجت‌الاسلام و المسلمین مطیعی بر ضرورت عمق‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی، ارتقای سطح تدبر در قرآن و گسترش روح ایمان و معرفت قرآنی در جامعه تأکید کرد.

حجت الاسلام مطیعی در دیدار با مدیر کل  تبلیغات اسلامی سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، ظهر امروز، 3 آبان در جلسه برنامه‌ریزی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان سمنان بر ضرورت عمق‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی، ارتقای سطح تدبر در قرآن و گسترش روح ایمان و معرفت قرآنی در جامعه تأکید کرد.

وی ادامه داد: گسترش فرهنگ قرآن باید از آموزش صرف فراتر رود و در متن زندگی مردم جریان پیدا کند که در این راستا فعالیت‌های قرآنی اگر با تدبر و عمل همراه شود، به تحکیم بنیان خانواده، اخلاق اجتماعی و تربیت نسلی مؤمن و آگاه منجر خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان، خواستار هماهنگی و تعامل بیشتر میان دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و تبلیغی استان شد و اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، اساتید و جوانان فعال قرآنی در پیشبرد اهداف شورای هماهنگی مهم است.

حجت‌الاسلام علیرضا قنبری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز  با بیان اینکه در سال جاری تلاش داریم با بهره‌گیری از ظرفیت نهادهای عضو شورا، برنامه‌های قرآنی را در قالب طرح‌های جامع و مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه اجرا کنیم، متذکر شد: طرح‌ها و سامانه‌های فعال در حوزه قرآنی از جمله سامانه تلاوت موجود است که این سامانه به‌عنوان یک بستر ملی در ساماندهی و ارتباط میان قاریان، حافظان و مؤسسات قرآنی نقش مهمی در هم‌افزایی فعالیت‌های مردمی ایفا کرده است.

انتهای پیام
captcha