کد خبر: 4317026
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

راه‌اندازی ۳۵۰ کانون «یاریگران زندگی» در مدارس سمنان

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سمنان از فعالیت ۳۵۰ کانون یاریگران زندگی در مدارس دوره اول و دوم متوسطه و هنرستان‌های سراسر استان خبر داد و گفت: این کانون‌ها در راستای توانمندسازی دانش‌آموزان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آغاز به‌کار خواهند کرد.

یاریگران زندگی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان، محمد صادقی، سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان، امروز، 24 آبان‌ماه در سخنانی از برگزاری یازدهمین دوره هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی از ۲۲ تا ۲۸ آبان‌ماه با محوریت برنامه یاریگران زندگی در تمامی مدارس استان سمنان خبر داد.

وی هدف اصلی از برنامه‌های این هفته را ارتقای آگاهی و فرهنگ‌سازی در زمینه پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر در بین دانش‌آموزان و خانواده‌ها دانست و افزود: ۳۵۰ کانون یاریگران زندگی در مدارس دوره اول و دوم متوسطه و هنرستان‌های سراسر استان فعالیت دارد.

صادقی با تأکید بر اینکه این کانون‌ها در راستای توانمندسازی دانش‌آموزان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آغاز به کار خواهند کرد، یادآور شد: نمایشگاه عمومی یاریگران زندگی در خانه یاریگران زندگی استان خبر راه‌اندازی خواهد شد.

وی بیان کرد: این نمایشگاه با حضور دستگاه‌های عضو کمیته فرهنگی پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و به میزبانی اداره‌کل آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود.

صادقی به تشریح برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این هفته پرداخت و افزود: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جلسات گروهی با محوریت پیشگیری از اعتیاد، مسابقات فرهنگی و ورزشی، نمایشگاه‌های سیار پیشگیری در سطح مدارس و ادارات، توزیع محصولات فرهنگی ـ آموزشی و تجلیل از دانش‌آموزان، خانواده‌ها و فعالان عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از جمله این برنامه‌هاست.

وی گسترش همکاری‌های سه‌جانبه میان مدارس، خانواده‌ها و محله‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی و همراهی سازمان‌های دولتی و غیردولتی را از جمله عوامل مؤثر در افزایش چشمگیر اثرگذاری این برنامه‌ها برشمرد.

صادقی گفت: انتظار می‌رود این هفته فرهنگی، علاوه بر ارتقای آگاهی دانش‌آموزان، مشارکت عمومی در کاهش عوامل مخاطره‌آمیز را تقویت کرده و به ایجاد جریانی فرهنگی پایدار در زمینه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در استان منجر شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
دبیر:
ناهید ارنجی
captcha