استاد حوزه علمیه در تفاوت توبه با انابه گفت: توبه به معنای ترک یک اشتباه و گناه و بازگشت بهسوی عمل صالح است؛ انسان در توبه میفهمد که حساب و کتابی است، پس از خوف این حساب و کتاب بر میگردد، اما در انابه محبت است و بهخاطر شرمندگی گناه برمیگردد.
تولیت حوزه علمیه امام خمینی(ره) ازگل با توصیه به پرهیز از بحث و جدال گفت: برخی اهل جدال هستند، بهخصوص خدایی نخواسته این جدال و مراء را در شبکههای اجتماعی میبرند و مسائل خصوصی و فردی را به آنجا میکشانند و اذهان عمومی را خراب کرده و اعتماد را کم یا سلب میکنند که اینها از گناهان نابخشودنی است.
تولیت و مؤسس حوزه علمیه حضرت قائم (عج) چیذر تهران، گفت: انسان به برخی از درجات معنوی با عمل و عبادت نمیتواند برسد که خدا برای رسیدن به آنها، انسان را مبتلا به بلاهایی میکند تا این فرد به آن درجه عالیه برسد! که این درجات با بلا تأمین میشود.
استاد حوزه علمیه تهران ریشه و علل حسادت را حس دشمنی از دیگران و انحصارطلبی دانست و گفت: برای اینکه مبتلا به این رذیله نشوید باید نفس خود را خوب بشناسید و آگاهی و شناخت به نفس داشته باشید تا مبتلا به رذیله حسد نشوید.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به صحنه قیامت و روز حسابرسی گفت: آیات و روایات دورنمای صحنه قیامت را بسیار سنگین بیان کرده است که اگر دل واقعاً دل باشد و انسان صاحبدل، یک آیه او را متحول و بیدار میکند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعباس موسویمطلق گفت: با خدا هر چه از در صدق بیایید، زودتر جواب میگیرید و اصلاً عمل خود را به رخ خدا نکشید و صادقانه و دست خالی سمت خدا بیایید تا جواب بگیرید.
حجتالاسلاموالمسلمین میرهاشم حسینی با هشدار نسبت به استفاده از سحر و طلسم گفت: خرافات را کنار بگذارید، دین اسلام بر پایه بصیرت جلو میآید نه خرافات، خیلی مواظب باشید خصوصاً در دوران آخرالزمان شیعه مبتلا به خرافات و ذکر و سحر و طلسم و استخارههای غیبگو شده است، قرآن و اهل بیت(ع) و عقلانیت را از دست ندهید.
حجتالاسلام رودگر، احیاء منطق قرآن و عترت را از ویژگیهای آثار مکتوب آیتالله کمیلی خراسانی دانست و گفت: آیتالله کمیلی به احیاء تراث معنوی با رویکرد و منطق ثقلینی یا ثقلینی کتاب و سنتی، قرآن و عترتی ورود پیدا کردند.