کد خبر: 3926902
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶

برگزاری جشنواره سراسری با رویکرد قرآن و عترت در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای کل کشور از برگزاری جشنواره سراسری فرهنگی ـ هنری با رویکرد قرآن و عترت در این دانشگاه خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی و مهارت‌های زندگی برنامه‌ريزی شده است.

برگزاری بیست و هشتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری با رویکرد قرآن و عترت

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، دستگردی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه امروز، 12 مهرماه در وبینار کشوری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، با محوریت بیست و هشتمین جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای با رؤسا و معاونان فرهنگی این دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: دوران دفاع مقدس، برگ زرینی است بر افتخارات زنان و مردان این مرز و بوم که تا همیشه‌ تاریخ از آن به‌عنوان سند رادمردی و عزتمندی ایرانیان یاد خواهد شد و غرور و سرافرازی و حماسه‌آفرینی را برای نسل‌های بعد به یادگار خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: در راستای تحقق دانشگاه اسلامی و پيشبرد اهداف تربيتی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی و همچنین دستیابی به سند راهبردی فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، بیست و هشتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری با رویکرد قرآن و عترت بر اساس تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی‌، تقویت مهارت‌های زندگی و تقویت هویت انقلابی برنامه‌ريزی و تبيين شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی ـ اجتماعی دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای کل کشور گسترش و تعمیق شناخت دانشجویان از الگوهای دینی (رسول اکرم‌(ص)، ائمه اطهار‌(ع)، بزرگان و علمای اسلام و ...)، گسترش و تقویت خود اتکایی و خودباوری ملی، رشد خودآگاهی‌، گسترش روحیه تفکر و بصیرت، ارتقای فرهنگ مسئولیت‌پذیری، ارتقای روحیه قناعت و ساده‌زیستی و افزایش روحیه مطالبه‌گری نسبت به ارزش‌های انقلاب را از اهداف مهم این جشنواره برشمرد.

در ادامه رضا نقدی، رئیس دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای استان دفاع مقدس را نام‌‌آشناترین واژه در قاموس حماسه‌‌های عزت‌آفرین ایران دانست و گفت: خاطرات دلاوری‌های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار مانده و خواهد ماند‌.

وی با اشاره به 3000 شهید استان سمنان، یادآور شد: ملت و کشور مدیون و بدهکار شهدا و خانواده آنان هستند و همه جا باید نام و یاد شهید در کشور جلوه‌گر بوده و فراموش نشود.

وی با اشاره به اینکه ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی میان دانشجویان از مهم‌ترین اهداف جشنواره فوق است، اظهار کرد: ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان با قرآن و عترت، تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در مراکز، شناخت استعدادها و توانایی‌های دانشجویان در زمینه‌های فرهنگی و هنری و زمینه‌سازی جهت رشد و بالندگی آن‌ها و ارج‌گذاری به فعالیت‌های قرآن و عترت و تشویق نخبگان دینی و قرآنی از اهداف این جشنواره است.

نقدی گفت: بیست و هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در 6 بخش و 29 رشته برگزار شد و میزبانی بخش نیمه‌نهایی رشته‌های فناوری و پژوهش به دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان واگذار شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان ضمن تقدیر از دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ارتباط با اعطای میزبانی در مرحله نیمه نهایی به این دانشگاه، گفت: با عنایت به میزبانی شایسته مرحله نیمه‌نهایی، برگزاری کشوری رشته‌های بخش ادبی، فناوری و پژوهش نیز به این دانشگاه سپرده شد.

انتهای پیام
captcha