کد خبر: 4229545
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵

بیرق جبهه مقاومت با شهادت رهبر حماس زمین نمی‌ماند

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قائم(عج) استان سمنان با بیان اینکه بیرق جبهه مقاومت با شهادت رهبر حماس زمین نمی‌ماند گفت: افراد لایق دیگر راه شهید اسماعیل هنیه را ادامه خواهند داد.

حجت الاسلام دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قائم(عج) استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن حسینی دیباجی، مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قائم(عج) استان شب گذشته، 10 مرداد در آیین اجتماع مردم سمنان در محکومیت شهادت اسماعیل هنیه با بیان اینکه ترور از ویژگی‌های ذلیلان است گفت: دشمنان به دلیل ناتوانی در رویارویی دست به ترور می‌زنند.

وی ادامه داد: شهید اسماعیل هنیه از شهادت هراسی نداشت، اما چون شهادت ایشان در خاک جمهوری اسلامی ایران بود، در مقابل این حادثه تروریستی سکوتی وجود ندارد و دشمنان باید منتظر انتقام سخت باشند.

دیباجی با اشاره به اینکه بیرق جبهه مقاومت با شهادت رهبر حماس زمین نمی‌ماند یادآور شد: افراد لایق دیگر پرچم حزب‌الله را بلند نگه‌ می‌دارند و راه شهید اسماعیل هنیه را ادامه خواهند داد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه قائم(عج) استان سمنان گفت: مردم غزه در طوفان‌الاقصی کارستان کردند و شهادت هزاران بی‌گناه غزه نشان از درماندگی و خشم دشمنان است.

حسینی‌دیباجی افزود: امروز بلندترین پرچم اسلام در دست مردمان غزه است و جوانان و دنیای امروز به دلیل مقاومت مردم غزه به اسلام روی آوردند.

یادآور می‌شود مردم شهر سمنان در گروه‌های سنی مختلف از کودکان گرفته تا ریش‌سفیدان همه در کنار هم با اجتماع در معراج‌الشهدا فریاد استکبارستیزی سر دادند و حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کردند. همچنین حاضران در اجتماع محکومیت اسماعیل هنیه اظهار داشتند که مدعیان حقوق بشر کجایند، چرا مستکبران و تروریست‌ها جولان می‌دهند و مدعیان حقوق بشر در قبال جنایت‌ها واکنشی ندارند؟

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که از روز گذشته (نهم مرداد) برای مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری در ایران حضور داشت، بامداد دهم مردادماه همراه با یکی از محافظانش در اقدامی تروریستی در تهران به شهادت رسید. 

انتهای پیام
captcha