کد خبر: 4230358
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان:

جهاددانشگاهی تبلور نگرش علمی و جهادی است

فرج‌الله شوشتری از اقدامات نهادهای علم‌پایه کشور و از جمله جهاددانشگاهی در چند دهه گذشته تقدیر کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حقیقت نمود و تبلور یک نگرش علمی و جهادی است.

فرج الله شوشتری سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری سمنان در دیدار با اعضای جهاد دانشگاهی

به گزارش ایکنا از سمنان، فرج‌الله شوشتری، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، 15 مردادماه در نشست با رئیس و اعضای جهاددانشگاهی استان سمنان ضمن تبریک فرارسیدن ۱۶ مرداد، سالروز تشکیل جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه باید با استفاده از ظرفیت نهادهای فاخری مانند جهاددانشگاهی با شتاب بیشتری، عقب‌افتادگی‌های تاریخی را جبران کنیم، اظهار کرد:  علم و تکنولوژی به‌عنوان قدرت حقیقی در جهان امروز است.

وی ادامه داد: از اینکه امروز به‌عنوان یک شهروند فرصت حضور و افتخار برای من ایجاد شد تا در جمع جهادگران عزیز باشم و از نزدیک شاهد اقدامات و فعالیت‌های شاخص این نهاد در استان سمنان باشم، تشکر می‌کنم.

شوشتری با تأکید بر اینکه  جهاددانشگاهی صرفاً به بخش سلامت، صنعت، بهداشت، امنیت، اقتصاد و... کمک نمی‌کند، چه بسا افتخارات و دستاوردهای خوبی هم در این حوزه‌ها داشته است، یادآور شد: اما در اصل جهاددانشگاهی به هویت ایرانی و ارتقای جایگاه ایران در دنیای علم و تکنولوژی کمک کرده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: علم و تکنولوژی قدرت حقیقی امروز دنیاست و شروع و چرخ گردون صنعت در همه دنیا با علم و تکنولوژی بوده که بر این اساس جهاددانشگاهی در این حوزه کمک شایانی به کشور کرده است.

وی بیان کرد: اسم جهاد بیانگر همین موضوع است که ما باید با نگاه جهادی‌تر، سرعت بیشتر و شتاب بیشتر به سمت علم و فناوری حرکت کنیم و جهاددانشگاهی این را نشان داده است. 

شوشتری با اشاره به اینکه در راهگشایی موضوعات سیاسی، امنیتی و اجتماعی وجود یک مجموعه تخصصی افکارسنجی با شاخصه‌ها و معیارهای تخصصی مانند مرکز افکارسنجی، ایسپا لازم و ضروری بود، افزود: نهادهایی مانند جهاددانشگاهی می‌تواند زمینه‌ساز تولید علم و تکنولوژی و رشد و توسعه بیشتر در کشور شود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان با بیان اینکه باید عقب‌افتادگی‌های تاریخی را جبران کنیم، اظهار کرد: برای جبران این عقب‌افتادگی‌ها نیازمند کار جهادی و تلاش مضاعفی هستیم.

وی به تمجید از اقدامات نهادهای علم‌پایه کشور و از جمله جهاددانشگاهی در چند دهه گذشته پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی در حقیقت نمود و تبلور یک نگرش علمی و جهادی است. 

شوشتری افزود: فرهنگ غنی ایرانی اسلامی نیز سرشار از داشته‌های علمی، فرهنگی و سنتی است که در این راستا باید به هویت ایرانی و اسلامی خود بیشتر توجه کنیم زیرا این هویت مانند یک ثرورت بزرگ است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان تولید محصولات دانش‌بنیان، کمک به فراوری برخی محصولات معدنی در استان، اجرای طرح‌های متعدد افکارسنجی را از اقدامات شایسته تقدیر جهاددانشگاهی در استان برشمرد.

وی با تقدیر از برنامه‌ریزی‌های جهاددانشگاهی استان برای کمک به کاهش سرطان‌های مرتبط با بانوان در استان و کشور، خواستار همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی با جهاددانشگاهی استان در این بخش شد.

علی منصفی‌راد، رئیس جهاددانشگاهی سمنان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از خدمات یک ساله جهاددانشگاهی استان از ۱۶ مرداد سال ۱۴۰۲ تا مردادماه ۱۴۰۳ پرداخت.

در پایان با حضور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان، رئیس جهاددانشگاهی استان، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری از جهادگران فعال استان سمنان تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha