کد خبر: 4230557
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
نماینده ولی فقیه در سمنان:

اصحاب رسانه پیوند بین مردم و مسئولان هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی با بیان اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه پیوند بین مردم و مسئولان هستند، گفت: خبرنگاران در کنار مطالبه‌گری در راستای تقویت وحدت ملی نیز تلاش می‌کنند.

حجت الاسلام مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، 16 مرداد در مراسم گرامیداشت  روز خبرنگار که در سالن اجتماعات اداره‌کل امور مالیاتی استان سمنان برگزار شد با بیان اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه پیوند بین مردم و مسئولان هستند، گفت: خبرنگاران مطالبات افکار عمومی را رصد و منعکس می‌کنند.

وی افزود: خبرنگاران در واقع نیازمندی‌های عمومی را مورد رصد و اعلام قرار می‌دهند تا رسیدگی شود که در این راستا اینکه یک خبرنگار مسئولان را وادار به پیگیری مطالبات عمومی می‌کند جای خرسندی دارد.

مطیعی با بیان اینکه جامعه خبری خوبی در استان سمنان وجود دارد و خبرنگاران با صلابت عمل می‌کنند، اظهار کرد: رسالت و وظیفه خطیر خبرنگاران بیان مطالبات عمومی اقشار مختلف است.

وی با اشاره به صحبت‌های نمایندگان خبرنگاران از شهرستان‌های مختلف که به مشکلات این قشر اشاره کرده بودند، گفت: قدردان تلاش‌های خبرنگاران و اصحاب رسانه هستیم و از مسئولان می‌خواهیم که در راستای رفع مشکلات خبرنگاران گام‌های اساسی بردارند.

امام جمعه سمنان یادآور شد: خبرنگاران در کنار مطالبه‌گری، در راستای تقویت وحدت ملی نیز تلاش می‌کنند، که بر این اساس تلاش در راستای همگرایی موضوعاتی بود که در حادثه شهادت رئیس‌جمهور و انتخابات را شاهد بودیم که بار بخشی از آن بر دوش رسانه‌ها بود.

مطیعی گفت: از خبرنگاران هوشیار استان سمنان می‌خواهیم همچون گذشته مطالبه‌گری و گره‌گشایی از مشکلات مردم گام بردارند.

انتهای پیام
captcha