تدوین قانون عفاف و حجاب در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس
کد خبر: 4138573
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۳
آقاتهرانی خبر داد:

تدوین قانون عفاف و حجاب در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این کمیسیون اقدامات مختلفی در دست انجام داریم، تدوین قانون عفاف و حجاب و همچنین قانون فضای مجازی را از جمله این اقدامات عنوان کرد.

مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامیبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عصر پنج‌شنبه، 14 اردیبهشت‌ماه در نشست با جمعی از مدیران، نخبگان و فعالان اجتماعی استان فارس که در استانداری این استان برگزار شد، گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی با قاطعیت پای مسائل فرهنگی جامعه ایستاده‌اند و در این زمینه اقدامات جدی هم انجام داده‌اند.

وی یکی از اقدامات انجام شده در این کمیسیون را قانونی کردن امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و افزود: این مسئله را با قاطعیت پیگیری کردیم و موفق شدیم. همچنین بحث قانون جمعیت را با 72 ماده تصویب کردیم، البته در کشور هم اقدامات مختلفی در این زمینه انجام می‌شود.

آقاتهرانی با بیان اینکه در بحث فضای مجازی هم ورود و بررسی کردیم که مجلس چقدر می‌تواند در این عرصه نقش‌آفرین باشد، گفت: در بحث فضای مجازی کاری که طی دو ماه می‌توانست انجام شود، سه سال طول کشیده است و این مسئله به‌دلیل آن است که باید همه نمایندگان برای این مسئله پای کار آیند. ما در مجلس نیاز به امثال علامه مصباح داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون عفاف و حجاب نیز بیان کرد: در بحث عفاف و حجاب، 32 دستگاه وظیفه دارد و این مسئله را شورای عالی انقلاب فرهنگی 15 سال پیش مصوب کرده و وظایف هر کدام از این دستگاه‌ها را هم تعیین کرده است، اما به جز یکی دو دستگاه وزارت کشور و فراجا هیچ کدام کاری نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی مجلس در زمینه عفاف و حجاب طرحی را تدوین کرده و با رئیس دستگاه قضا در حال بررسی آن است و به یاری خدا به رئیس جمهور هم ارائه خواهیم داد، گفت: باید قرارگاهی در این زمینه ایجاد شود تا قانون عفاف و حجاب اجرایی شود. وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی طرحی را مصوب می‌کند قانون نیست، بلکه سیاست‌گذاری است و اجرای سیاست‌گذاری هم سخت است.

آقاتهرانی با تصریح اینکه کمیسیون فرهنگی در مباحث مختلفی ورود کرده است،‌ به‌عنوان مثال صدا و سیما قانون ندارد، لذا قانون آن را نوشتیم، گفت: همچنین در بحث نظارت هم وظایف خود را انجام می‌دهیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در بحث فعالیت‌های فرهنگی باید با فعالان این عرصه یکی و مکمل هم شویم، از فعالان این عرصه خواست تا اگر نقد درستی دارند با آنان ارتباط برقرار کرده و آن را بیان کنند.

وی با بیان اینکه گاهی اوقات برای برخی طرح‌ها درخواست ردیف بودجه می‌شود که این طرح‌ها باید به دقت بررسی شوند، گفت: البته در کمیسیون فرهنگی مصوب کردیم که بودجه‌های فرهنگی را به جای اینکه به وزیران دهند، در اختیار استانداران قرار دهند که اقدام خوبی برای مسائل فرهنگی استان‌ها خواهد بود.

انتهای پیام
captcha